Gratis verzending & levering binnen 7 werkdagen

Actuele 120-cm TV-kasten

We hebben in ons een aantal prachtige tv meubels van 120 cm die voor vrijwel ieder interieur een uitkomst bieden. Van moderne tot industriƫle producten, er is een hoop keuze. Ook hebben we formaten opgenomen die net iets groter of kleiner zijn dan 120 cm, bijvoorbeeld 115 of 100 cm, omdat we merken dat klanten dit vaak ook een prima uitkomst vinden.

Een ideaal formaat

Wanneer je kiest voor een tv-kast van 120 cm, dan kies je voor een geliefde maat die veel uitkomsten biedt als het gaat om toepasbaarheid. De 120-maat wordt namelijk veel gebruikt voor de smallere televisies, maar ook als onderstuk voor televisies van alle formaten. Daarbij komt het voordeel dat dit formaat tv meubel alsnog genoeg ruimte biedt voor alle benodigde apparatuur zoals een Playstation of een audioversterker. Wel dien je erop te letten dat de lades of open ruimtes in deze meubels groot genoeg zijn en of je zelf een gaatje moet boren om bijhorende kabels weg te werken.witte tv meubel zwevend model ao

Zoals gezegd is dit formaat dus een ideale uitkomst met vele opties. Tevens ook voor mensen die niet te groot willen uitpakken bij het kiezen van een tv meubel, want het verschilt nogal of je kiest voor een enorm meubelstuk van 2 meter breed of voor een model dat iets groter is dan een meter. Dit model wordt dan ook veel gebruikt als zwevend of hangend onderstuk, zoals te zien is op de foto hiernaast. Je smaak en voorkeur qua stijl is dus ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.